Mirë se erdhët

Mirë se erdhën në faqen tonë!

E rendesishme eshte qe te sjellim tek ju emocione te reja, neperjet rikthimit te nostalgjise dhe identitetit Dibran.

Të nderuar dibranë,e rendesishme eshte qe te sjellim tek ju emocione te reja, neperjet rikthimit te nostalgjise dhe identitetit Dibran.Dibranet perhere jane dalluar per bujarine,per mikpritjen,per atdhedashurine .Ne krahasim me krahinat e tjera te vendit,duket qe ndajme nje renditje shume te keqe…edhe kjo gje duhet ndryshuar.Nuk mundemi kurrsesi te ndryshojme duke punuar individualisht….ka ardhur koha e grupit.Mos harroni kur thoshte Skenderbeu ” Nje tufe me thupra,nuk i thyen dot”,edhe ne duhet te jemi nje komunitet i bashkuar,ku koha qe te formojme zinxhirin e servilosje,pas cdo hallke kapeshin persona ziliqare,interesaxhinj dhe mbi te gjitha johumane dhe jo ne sherbim te komunitetit. Duhet ta dini qe ne kete hapesire nuk ka vend per servilosje.Kush te doje ta ndertoje shoqerine civile me rregulla sociale,le te vije,kush do te perfitoje nga interesa te ngushta…larg nga shoqeria e lire dhe e emancipuar dibrane.

Lajmet

Kontakt

Për të kontaktuar me ne, na shkruani në adresën Ketu mblidhen Dibranet ose ne nr kontakti : +355683572353